HappyLife vinner ett internationellt pris från WISE

Vinnare Social entreprise 2022, ett internationellt pris från WISE

Vi kan stolt meddela att HappyLife vinner årets socialt hållbara företag (Social entreprise) i Europa 2022 av fintechjätten WISE!

 

 

20 Under 20 är en tävling som uppmärksammar Europas och Australiens 20 bästa företagare under 20 år. I den stjärnspäckade juryn ingick Taavet Hinriku, som är medgrundare av det börsnoterade företaget WISE, Sir Richard Branson, som grundade Virgin Group, och Paola Bonomo, tidigare ledare på Facebook, eBay och McKinsey.

 

 

Ansvarig för tävlingen är WISE (tidigare TransferWise). Wise är ett globalt teknikföretag med målet att skapa det bästa sättet att flytta pengar runt om i världen. Tio miljoner människor och företag använder Wise, som hanterar gränsöverskridande transaktioner för över 5 miljarder pund varje månad, vilket sparar kunderna över 1 miljard pund per år.

 

 

 

 

 

 

Läs vidare

small_c_popup-1.png