103 unga idéer, en utmärkelse från Företagarna

Social omsorg on-demand är en av årets bästa idéer, i alla fall enligt Företagarna. För sjätte året i rad presenterar Företagarna listan 103 unga idéer – en topplista som lyfter unga företagare (max 35 år) med samhällsförbättrande företagsidéer. HappyLife med vår grundare Muhib Lafta är i år en av de entreprenörer som lyfts av Företagarna. Se hela listan här.

Detta säger Günther Mårder, VD på företagarna om utmärkelsen.

”Vi är otroligt stolta över att för sjätte året i rad uppmärksamma unga förebilder med listan 103 unga idéer. Vi har nu levt med pandemin i mer än ett års tid. Sverige är nu i ett stort behov av goda idéer som har chans att växa till framgångsrika företag som skapar nya jobb och välfärd”.

Såhär säger vår grundare Muhib Lafta om utmärkelsen:

”Det är otroligt ärofyllt att tillsammans med kollegor och andra unga förebilder lyftas upp som företag med goda affärsidéer. Att som ung förverkliga en affärsidé kräver inte bara ett stort mod och entreprenörsanda utan också en ihålighet att kämpa i motvind. Utmärkelser som dessa ger inte bara entreprenören en extra push utan kan även inspirera fler unga att våga ta steget att satsa på sina affärsidéer”.

Syftet med listan 103 goda idéer – som tas fram tillsammans med Almi Företagspartner – är att lyfta fram förebilder som tack vare sitt entreprenörskap på något vis bidrar till utveckling, mångfald och välfärd i samhället. Det är helt enkelt företagsidéer som vill göra världen till en lite bättre plats, något som kanske aldrig varit viktigare än nu.

 

 

small_c_popup-1.png